logo
Latest News

No posts were found.

15 Aug, Monday
° C
Top

Geert fotografeert Blog

Leidseplein 1951.

Zomer van 1951, Amsterdam, Leidseplein.    Mijn vader Wim, nog niet zolang teruggekeerd uit Java Indonesië, nam mijn moeder Marietje ( die deze foto maakte) mee naar de hoofdstad. Of het DE huwelijksreis was is mij ( nog)  niet bekend .  Het origineel uit 1951 was nogal vlak in de grijswaarden en redelijk soft in de hoeken. Na restauratie met de juiste uitvoeringen van software is het gelukt om er een pracht poster van te maken in vintage look van 60 x 40 cm ( hangt inmiddels aan de muur).  Poster/druk en retro inbreng studio Sommers . Meer oude foto’s en foto restauratie op Gsightfotos Gallery.  


Geert fotografeert ( domeinnaam)  wordt een item waarin ik verschillende dingen laat zien die mij (fotografisch gezien) interesseren .

Het kan ook een onderwerp zijn waarvan ik een foto maak, gewoon omdat het leuk is of omdat ik er per ongeluk tegenaan loopt zoals de poster hieronder ( vorig jaar gemaakt in het 192 museum in Nijkerk).

O.a vintage/ retro dingen  komen langs maar ook iets dat up to date is.

Er wordt aan gewerkt!